Unieke omstandigheden zorgen voor unieke kazen

Over de hele wereld ervaren steeds meer mensen de bijzondere kwaliteit van Frico kaas. Om unieke kazen van de hoogste kwaliteit te produceren houdt Frico in het hele proces vast aan drie uitgangspunten: afkomst, vakmanschap en het goede van de natuur. Deze drie zijn onlosmakelijk verbonden aan de productie van onze bijzondere kaas. En hierop is onze overtuiging gebaseerd dat we de allerbeste Nederlandse kaas maken. 

Afkomst

De Frico producten zijn verkrijgbaar in meer dan 80 landen over de hele wereld. Alle deze producten worden gemaakt van pure melk, afkomstig van Nederlandse koeien die grazen in een open en vruchtbaar landschap dat zo karakteristiek is voor de regio. Frico kazen hebben daarom die authentieke smaak. Het logische gevolg van haar afkomst: het schone en o zo gezonde Nederlandse land.


Vakmanschap

Al meer dan 110 jaar draagt Frico tot in het diepst van haar wezen de rijke traditie van waaruit de lekkerste, natuurlijkste en eigen zinnigste Nederlandse kaas wordt gemaakt. Alle Frico kazen hebben als basis de traditionele recepten die worden gecombineerd met de techniek van vandaag. Elke Frico kaas is natuurlijk gerijpt en met groot vakmanschap gemaakt door ervaren kaasmakers. Zij staan garant voor zeer voedzame en bijzonder smakelijke kazen waarvan iedereen over de hele wereld volop kan genieten.  

Het goede van de natuur

Frico is trots op de hoge kwaliteit en rijkdom van haar kazen waarvan wereldwijd wordt genoten. Frico werkt samen met goed opgeleide boeren in heel Nederland. Zo is Frico er zeker van dat de melk die wordt gebruikt altijd aan de hoogste standaard voldoet: het beste wat de natuur voortbrengt wordt geleverd door de beste boeren. Dat zie je aan de mooie kaas. En dat proef je aan de authentieke smaak.